Luni – Vineri: 08:30 – 17:00

  • Nu aveti produse in cos

Cum cumpar

besto.ro este magazin online detinut de DE BIZZPEDIA SRL. Produsele disponibile in cadrul magazinului sunt comercializate exclusiv catre persoane juridice. 

a) Comanda se poate plasa pe site-ul besto.ro adaugand produsele dorite in cos si confirmand comanda. Se primeste o notificare pe email-ul furnizat de catre Cumparator cu privire la inregistrarea intentiei de achizitie, urmand ca Vanzatorul sa contacteze cu privire la stadiul procesarii acesteia.

b) Comanda se poate plasa prin intermediul email-ului care rezulta in generarea unei proforme de catre Vanzator si care este retrimisa mai apoi Cumparatorului pentru confirmare. Dupa ce Cumparatorul confirma proforma si accepta conditiile de pe aceasta, atunci se proceseaza comanda.

c) Comanda poate fi plasata si intermediul numerelor de telefon afisate pe site-ul besto.ro.

d) Comanda poate fi plasata si prin numarul de fax disponibil pe site-ul besto.ro prin care Cumparatorul informeaza Vanzatorul intentia sa de achizitie.

e) Comanda poate fi plasata si prin intermediul S.E.A.P. stabilind in prealabil detaliile achizitiei la telefon, email sau fax. Cumparatorul notifica Vanzatorul de intentia de achizitie directa din sistemul S.E.A.P, Vanzatorul actualizeaza catalogul intern.

f) Orice  persoana juridica de pe teritoriul Romaniei poate achizitiona produse de pe besto.ro.


Livrare gratuita

Pentru comenzi de la 500 RON


Deschidere colete

Platesti doar la livrare


Retur produse

Pentru persoane fizice si juridice


Oferte speciale

Produse reduse


Suport comenzi

Suna la
0356-411-021

Suntem prezenti si pe:

 Ghidul tau autentic de shopping.  

www.cel.ro