Luni – Vineri: 08:30 – 17:00

  • Nu aveti produse in cos

Unitate ProtejataAsociatia ACTIVITAS are statutul de Unitate Protejata conform legii 448 din 2006 privind incluziunea socio-profesionala a persoanelor cu handicap.

Legea 448 din 2006 obliga firmele care au peste 50 de salariati sa angajeze in proportie de minimum 4% persoane cu handicap. In cazul in care acest procent nu este acoperit legea ofera 2 alternative:

  1. Sa plateasca lunar la stat sub forma de impozit o suma egala cu jumatate din salariul persoanelor cu handicap ce ar fi trebuit sa-l angajeze;
  2. Sa achizitioneze produse sau servicii de la firme care au statul de Unitate Protejata asa cum seste Asociatia Activitas care are statul de Unitate Protejata.

Toate produsele prezente in magazinul online www.besto.ro pot fi achizitionate din fondul destinat incluziunii soci-profesionale a persoanelor cu handicap. 

Procedura de achizitie a produselor de la Asociatia Activitas Unitate Protejata, produse achizitionate din fondul de handicap, este foarte simpla. Adaugi in cos produsele care care te intereseaza sa le achizitionezi din fondul pentru handicap iar la finalizarea comenzii, in campul de observatii, specificati faptul ca: "Produsele sunt achizitionate in baza legii 448/2006 de la Unitatea Protejata Activitas" iar un reprezentant al asociatiei vă va contacta pentru detalii.

--

Mentiune - iunie 2021

Mementan Asociatia Activitas nu mai desfasoara activitati economice dar pentru achizitii de produse sau servicii deductibile va recomandam sa luati legatura cu aceasta unitate protejata

 

 


Livrare gratuita

Pentru comenzi de la 500 RON


Deschidere colete

Platesti doar la livrare


Retur produse

Pentru persoane fizice si juridice


Oferte speciale

Produse reduse


Suport comenzi

Suna la
0356-411-021

Suntem prezenti si pe:

 Ghidul tau autentic de shopping.  

www.cel.ro